Din Motor Roslagen

Norrtälje

0001-01-01

Din Motor Roslagen

Vår personal har ett gediget intresse av att förmedla det lilla extra till dig som kund. Vi jobbar varje dag med att utveckla oss och skapa lösningar som gör ditt bilägande enklare och smidigare! Vår målsättning är att du ska vara 100 % nöjd med både oss och din Peugeot!

Om oss

0001-01-01

Högt kreditbetyg

Därför är det viktigt med ett högt kreditbetyg . Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Dun & Bradstreet’s kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Upptäck Peugeots breda utbud av nya modeller, tillgängliga för köp och privatleasing – personbilar, elbilar och plug-in hybrider, samt bilar med förbränningsmotorer. Ta del av Peugeots olika tjänster och erbjudanden – oavsett om du är intresserad av en ny bil eller om du redan har en Peugeot som behöver service och underhåll.

Peugeot erbjuder ett brett utbud av tjänstebilar och transportbilar för företag, tillsammans med anpassningsbara finansieringsupplägg och leasinglösningar.

Dags för service eller hjulskifte? Har du drabbats av ett stenskott? Behövs en kontroll av din AC? Peugeot tar hand om hela din bil – oavsett hur gammal den är.

Våra auktoriserade Peugeot-verkstäder är uteslutande det bästa valet när din bil behöver service eller underhåll – både när det gäller pris och kvalitet. Våra duktiga medarbetare är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken och vi använder givetvis alltid Peugeot originaldelar.

2022-12-20

Bygg din Peugeot online

Här kan du enkelt och smidigt bygga din nya Peugeot precis som du vill ha den.

Läs mer

2021-02-23

Peugeot Privatleasing

Peugeot erbjuder privatleasing på ett brett utbud av modeller till riktigt bra priser. Välj mellan Peugeots plug-in hybrider, elbilar eller modeller med förbränningsmotorer.

Läs mer

2021-03-09

Företagsförsäljning

Peugeot erbjuder ett brett utbud av modeller till företag – både personbilar och transportbilar – tillsammans med smarta finansieringsupplägg och leasinglösningar.

Läs mer

Aktuellt från verkstaden

2021-02-24

Serviceerbjudanden

Ta del av alla Peugeots serviceerbjudanden och låt våra experter hjälpa dig med din bil, oavsett om du behöver hjälp med ett stenskott eller nya bromsar. Vi erbjuder även fastpris på utvalda tjänster.

Läs mer

2021-02-24

Servicekoncept

Låt Peugeot hjälpa dig att hålla din bil i bästa möjliga skick med specifika servicekoncept anpassade efter åldern på din Peugeot.

Läs mer

2021-02-23

Boka service

När det är dags att serva din bil kan du enkelt boka din service online hos Peugeot. Fyll bara i dina kontaktuppgifter och information om din bil, så kommer du att bli kontaktad för att slutföra bokningen.

Läs mer

0001-01-01

Skadeverkstad

Din Motor Roslagen AB är en auktoriserad fullserviceverkstad som även hjälper till med mindre karosseriarbeten på Peugeot från hela Stockholm och Roslagen. Vi jobbar för snabb service och korta väntetider.

Läs mer

0001-01-01

Quickpoint Norrtälje

Vi är en del av Quickpoint som är ett rikstäckande nätverk av bilverkstäder som erbjuder alla olika former av service och reparationer. Hos Quickpoint finns internationell erfarenhet och en stor tillgång till reservdelar.

Läs mer om Quickpoint